Стоев иска 4 бързи гола срещу ТНС

Ще пуска и резерви в Лига Европа

Стоев иска 4 бързи гола срещу ТНС | StandartNews.com

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че очаква неговият отбор да отстрани уелския ТНС, като заяви, че отново ще направи някои промени в състава си, за да поддържа свежестта в състава му. Стоев даде традиционната си пресконференция преди двубоя в утрешния ден. 

„Очакваме да отстраним ТНС. Ние сме свикнали да игарем през 3 дни, има достатъчно широчина в състава, ако се появи умора. Ще направя утре ротации, за да дам възможност на състезатели с по-малко минути“, заяви специалистът.

„Няма как да има подценяване. Ако подцениш някой в Европа ще страдаш. Няма как да има подценяване. Няма да коментирам силните и слабите страни на ТНС. Имат своите достойнства щом са стигнали до тук. В момента всички са добре, ще видим дали Лукоки и Дяков ще са на линия“.

„Това е турнирен мач. Обикновено такива отбори са трудни за побеждаване до влизането на първия гол поради малкото пространство, което оставят. След това се отварят и става по-лесно за нас. Те са един нормален английски отбор, който умее да се затваря, обича единоборства и се стреми да изнася топката бързо. Всеки си избира способите за противодействие“.

„Ние опитваме навсякъде да сме агресивни. Не сме се стиковали като отбор и не се получава каквото искам съвсем. Нормално е, имаме много нови играчи, които постепенно ще направят добра сплав с играчите, които са били тук и преди. Харесвам агресивния и нападателен футбол, който включва риск от контраатаки. Такъв е футбола, който ще продължа да изповядвам“.

„Най-доброто решение да вкараме 3-4 гола през първото полувреме срещу ТНС и гледаме напред към ЦСКА. Не се получава обаче често така във футбола. Фокусирани сме изцяло върху сегашния двубой“, завърши Стоев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай