Стенли: Горд съм, че съм носил радост на феновете

Стенли: Горд съм, че съм носил радост на феновете | StandartNews.com

София. „Всеки път, когато обличах фланелката на България, е било чест и съм наистина горд, че съм носил радост на феновете". Това призна футболистът Стилиян Петров във видеоизявление от Англия по повод благотворителния мач в своя чест на Националния стадион "Васил Левски".

Стилиян Петров не можа да присъства на благотворителния концерт, тъй като няма право да лети. Приходите от мача ще отидат за лечение на деца, болни от левкемия.

Бившият капитан на националите се обърна и към Любослав Пенев, който също участва в благотворителната изява. "Искам да поздравя Любо за работата, която върши. Показа, че не става само с хленчене, той започна да работи. Той изгради силен, боеспособен отбор да защитава цветовете на България. Пожелавам им успех. Все пак половината ми живот е минал в една незабравима приказка и кариера", продължи новият треньор в школата на Астън Вила.

"Отварям една нова страница в моя живот. Тече организацията около фондацията ни, да направим нещата в България още по-добри. Призовавам всички фенове да напълнят стадиона и да покажат колко сме единни всички българи. Все още не ми позволяват да не летя. За мен щеше да е наистина прекрасно да съм част от този ден. Надявам се като пусна телевизора, очите ми да се напълнят със сълзи от това, което ще видя", обясни още Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай