"Стандарт" раздаде купите в турнира "Лидерите"

Участниците събраха над 1700 лв. за организирането на детския турнир "Мастърс"

"Стандарт" раздаде купите в турнира "Лидерите" | StandartNews.com

За 16-а поредна година „Стандарт” раздаде купите в турнира „Лидерите”, който се проведе във водещия спортен комплекс "ДЕМА" в Младост 1А. Атрактивната надпревара, която тази година събра 25 двойки се състоя с топките "Уилсън".

До 55 г. победата е за Иван Каневчев, председател на сдружение" Български професионални ски инструктори". След 2 поредни успеха с Генчо Генчев тази година Каневчев спечели надпреварата с Петър Котев. На финала сега те надвиха Стефан Божинов и Румен Димитров с 9:4.

В майсторската група 55 + за първи път титлата е за водещия български кардиолог проф. Генчо Начев и парнтьора му Коста Денчев. В спор за титлата те победиха с 9:4 шефът на строителната фирма "Контракт сити" Георги Тодоров и партньора му Калин Савов.

При смесените двойки титлата е първа за Катерина Генова и Мартин Стойков.

Призьорите и всички участници получиха награди от партньорите на проявата "Fibank, "Спорт Депо", "София - евростолица на спорта", Doppel herz и "Бонония Естейт". Най-добрите бяха наградени от Славка Бозукова, главен редактор на "Стандарт", Мариана Ненова, управител на СК "ДЕМА", Екатерина Николова, зам.главен редактор на "Стандарт" и Иво Тодоров, директор "Маркетинг и реклама" на водещата верига спортни магазини - "Спорт Депо".

За поредна година надпреварата завърши с разрязването и скоростното изяждане от учасниците на брандирана с логото на турнира огромна торта от водещия виенски салон "Романс".

И тази година "Лидерите" бе с благотворителна цел. Участниците събраха над 1700 лв. за организирането на детския турнир "Мастърс" (до 10 г), който ще се проведе през септември

Призьори и организатори в обща снимка

Най-добрите в майсторската група 55+

Най-добрите при "младежите"

Най-заслужилите чакат награждаването

Проф. Генчо Начев (вляво) и Коста Денчев не допуснаха изненада във финала

Иван Каневчев за трета поредна година триумфира в турнира "Лидерите"

Актьорът Александър Александров (вляво) и Вили Мощев бяха приятната изненада в тазгодишното издание на турнира

Катерина Генова за първи път спечели турнира при смесените двойки

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай