Сразиха Интер! Уникално предложение

Какво поискаха от финалиста в Шампионска лига

Сразиха Интер! Уникално предложение | StandartNews.com

Доста неочаквано и то много сериозно финансово предложение във футбола.

Италианският финалист в Шампионската лига Интер получи любопитна оферта от сайт с порно съдържание. „Нерадзурите“ играят без името на спонсор на екипите си вече няколко месеца, след като платформата за криптовалута „DigitalBits“ не изпълняваше договора си.

Миланският клуб е получил предложение на стойност 100 милиона евро от платформата със съдържание за възрастни My.Club. Сайтът с порнографско съдържание иска логото му да се появи на екипите на Интер за финала на Шампионската лига срещу Манчестър Сити в Истанбул на 10 юни.

Офертата на My.Club не е никакъв майтап и е доста сериозна. Собствениците на платформата предлагат дългосрочен договор, който да е с продължителност до 2029 г.

„Ние обичаме новите предизвикателства. Харесваме начина, по който играчите на Интер се справят на малки пространства и бележат голове. Искаме да спонсорираме клуба и можем да му помогнем да пробие на пазар, който не е развит във футбола. Бихме искали Лаутаро Мартинес да се включи директно в нашата платформа веднага след финала на Шампионската лига“, заяви Майк Форд – вицепрезидент на My.Club.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай