Сравниха Спас Делев с гангстер

Видя ли врата стрелям, хвали се Делев в Испания

Сравниха Спас Делев с гангстер | StandartNews.com

Спас Делев беше сравнен с главния герой от хитовата игра GTA IV. Медиите в Испания видяха физическа прилика между нападателя и главния герой Нико Белич, бивш военен от Източна Европа, който преследва "американската мечта". Целта на гангстера е изпълнението на незаконни мисии, за които го преследва полицията.

По-рано днес бившият футболист на ЦСКА беше представен официално като ново попълнение на втородивизионния "Лас Палмас". Джобният голмайстор вече има договор до 2015 г. и ще играе с фланелка с номер 22.

"Отличавам се със скорост и начина по който владея топката. Мисля, че в Лас Палмас ще продължа да се развивам", каза Делев. "И миналата година ме искаха от "Лас Палмас". Реших да дойда тук, въпреки че имах и други оферти", разкри Делев. "Чувствам се много добре. Преди двайсет дни спрях да тренирам с ЦСКА", разказа българинът.

"Видя ли вратата, стрелям, не се колебая", убедено заяви бързакът. Той не скри, че футболният му идол в Испания е Христо Стоичков. Запитан колко гола ще вкара през новия сезон, отговори: "Не искам да казвам определено число. Казаха ми, че Лас Палмас ще се бори за влизане в Примера. Това ми повлия силно, за да дойда тук. Спортният директор на клуба Тони Крус призна, че Делев е обещал след три месеца да говори пред медиите на испански.

"Очаквам отново да бъда повикан за националния отбор", убеден е футболистът от село Ключ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай