Спортна легенда променя живота на Ивет Горанова

Тя разкри, че влиза в риалити шоу

Спортна легенда променя живота на Ивет Горанова | StandartNews.com

Олимпийската шампионка Ивет Горанова обяви, че сменя спорта. 23-годишната каратистка се насочва към бокса, информирайки, че вече тренира под крилото на легендата Петър Лесов и Станимира Петрова, пише Блиц.

Като за начало на кариерата си в бокса Горанова планира участие в републиканското първенство. Тя предприема този ход, след като каратето вече не е олимпийски спорт.

Ивет ще продължи да се изявява и на татамито и тази година се цели в първото място на европейското първенство в Хърватия - злато, което до момента не е печелила.

Спортист №1 на България за 2021 г. разкри и редица новини - влиза в риалити шоу и в следващите месеци често ще бъде на екран, разделила се е с треньорката си - сръбкинята Йована Прекович, която също е олимпийски шампион в каратето. Ивет също така не изключва някой ден да бъде полицайка, след като вече е в системата на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Марк
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи