Sport Depot стана основен технически партньор на БФВ

Клубовете ще могат да се екипират на преференциални цени

Sport Depot стана основен технически партньор на БФВ | StandartNews.com

Sport Depot стана основен технически партньор на Българската федерация по волейбол. Търговската верига, която е част от SPORT2000 International, и Българската федерация по волейбол обявиха сътрудничеството си, сключвайки официално договора в централата на SPORT DEPOT в София. Подписите си под документа сложиха президентът на федерацията Любомир Ганев и изпълнителният директор на компанията Николай Цонов. Съгласно договора всички клубове ще могат да се снабдяват с екипировка на преференциални цени.

Любо Ганев изрази задоволство от стратегическото партньорство. „Гордост е да се обвържем с най-голямата верига за спортна екипировка у нас. Имаме планове да разширим сътрудничеството, да направим нови екипи на съдиите. Феновете ни търсят екипи и маратонки не само на мъжкия и женския отбор, но и на подрастващите. Договорът дава възможност това да става на ексклузивни цени“, коментира той. 

Ганев подчерта, че партньорството е дългосрочно, а общата цел е сътрудничеството да се задълбочи. „Тепърва ще реализираме заедно креативни идеи. Волейболът е най-популярният спорт в България и трябва да се възползваме от това нещо. Всички представяния на отбори ще правим в SPORT DEPOT“, обеща президентът на БФВ. „За нас е голяма чест и отговорност да сме партньор на федерацията на един от най-обичаните спортове в България“, коментира Николай Цонов и допълни: „Наша основна мисия е чрез спорта да осигурим страхотно преживяване и да подобряваме качеството на живот, а стремежът ни е да вдъхновяваме хората да изпитат енергията и емоцията от спорта. Ето защо с Българската федерация по волейбол сме обединени от една цел – да популяризираме спорта и да вдъхновяваме повече хора да спортуват, както и да окажем ценна подкрепа на клубовете“.

Изпълнителният директор на SPORT DEPOT посочи, че дори в тези трудни времена компанията не спира да поддържа българския спорт. Той вярва, че годината ще е успешна и се надява скоро залите да са пълни и все повече млади хора да спортуват активно. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай