Спасов: Спечелихме точка

Спасов: Спечелихме точка | StandartNews.com

"Добро начало за нашия отбор. Наистина подходихме разумно към този мач и равенството е справедливо. В по-голямата част от двубоя "Берое" владееше инициативата, а ние разчитахме на контраатаки". Това заяви наставникът на "Монтана" Ферарио Спасов след нулевото равенство срещу "Монтана".

"В крайна сметка момчетата се представиха добре като за първи мач и овладява напрежението. Показахме,че  "Монтана" притежава добър отбор. Ще оказваме същото напрежение и на останалите съперници", сподели той. 

Спасов не обвини Борислав Балджийски, който се озова сам срещу вратата, но изненадващо прати топката  в грешната посока. 

"Футболът е интересен, защото има големи пропуски. Балджийски пропусна, но беше полоезен за отбора през целия мач. Пропуски ще има, но важното е как се движи отборът. Нищо не се е случило. Това положение можеше и да наклони везните в наша полза, но имаше много време и можеха да реагират от "Берое" ", сподели Спасов.

"След почивката съперникът засили натиска, подготвени са добре. Мисля, че малко ни подцениха, но все пак всеки настройва играта на тима си с оглед на съперника. Аз съм доволен от моите момчета, това е просто едно добро начало, има още много мачове", коментира още той. 

"Ще разузнаваме всеки един съперник и ще подхождаме различно. Още следващия мач ще търсим трите точки. Днес се получи по този начин, но за нас всяка една точка е добре дошла. Чакаме да се оформи работната виза на Алби Дости и да се включи в тима ни. Ще продължаваме така, а какво ще се получи, зависи от нас", завърши Спасов.

Стандарт Нюз припомня, че снощи "Берое" и "Монтана" не успяха да си отбележат голове. Срещата бе от първия кръг на А група. И двата тима си поделиха по една точка. Ето и останалите отзиви от мача:

Хубчев: Има умора, но няма време

„Може да се каже, че не е добър стартът, но като цяло не мога да хвърлям кой знае какви обвинения, все пак видях желание. Първото полувреме, отбор, който е дълбоко прибран, нормално е да се получат контра атаки, второто полувреме стояхме по-добре, не дадохме такива възможности, но не успяхме и да отбележим". Това бе коментарът на треньорът на "Берое" Петър Хубчев пред Diema Sport.

„Има умора, но лошото е, че нямаме време. Утре тръгваме за реванша", призна Хубчев, който не смята, че загубата от Брьондби е повлияла на отбора му. „Едва ли чак пък от един двубой, много мачове предстоят", изтъкна той.

„Ние го очаквахме това, но трябва да очакваме повече такива мачове тук. Все повече отбори ще са затворени срещу нас, ще се радваме да играем открит футбол, но ние нямаме право да коментираме това. Ще опитаме да подобрим нещата, особено в офанзивен план", добави наставникът.

„Търсим футболисти за два поста, но не на всяка цена. Трябва да останат сили за Брьондби, няма как", допълни Хубчев.

Балджийски: Другият път ще вкарам

„Заслужихме тази точка, много съжалявам, че не успях да вкарам гол , но се случва и на най-добрите. Искам да се извиня на хората в Монтана и на моите съотборници, другия път ще вкарам", обеща Борислав Балджийски. „Не знам как стана, бях сигурен, че ще вкарам, но не вкарах. Другият път ще вкарам", допълни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай