Спасиха пловдивското дерби с пари от билети

Спасиха пловдивското дерби с пари от билети | StandartNews.com

Полицията ще охранява мача на "Лаута", разреши и шествие

Дербито "Локомотив" (Пд) - "Ботев" ще се играе. Това стана ясно след среща с полицията на "Лаута" в четвъртък. На нея беше постигната договорка органите на реда да охраняват мача, като още следващата седмица ще си получат част от дължимите им пари, разкриха пред "Стандарт" от "Локо".

Ден по-рано униформените бяха категорични, че отказват дербито, ако не им бъде платено до 12,00 часа в петък. Става дума за борч в размер на около 30 000 лв., натрупан по времето на Коко Динев. В четвъртък от "Локомотив" се разбраха с полицията за разсрочване на задължението. Първата вноска ще бъде покрита с парите от билетите за мача с "Ботев".

Униформените разрешиха и планираното шествие на бултрасите, което ще тръгне от ст. "Христо Ботев" в деня на мача. То обаче няма да бъде предвождано от клубния автобус.

След обстоен оглед на гостуващия сектор на "Лаута" от полицията посикаха ръководството на "Локомотив" да укрепи оградите.

Оперираха Дишлиев в Турция

Футболистът на "Локо" (Пд) Игнат Дишлиев бе опериран в Турция. Причината е скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно, информира официалният сайт на клуба. След атроскопията д-р Серпер Четинкая съобщи, че защитникът ще може да се върне обратно на терена след 4-5 месеца.

"Локомотив" (Пд) празнува 2 в 1

Купон 2 в 1 си спретнаха в "Локомотив" (Пд) след победата с 2:1 в "Надежда". В сряда вечерта футболистите се събраха да отпразнуват класирането си за 1/2-финалите от турнира за купата на България, както и рождения ден на съотборника си Бранимир Костадинов.

Играчите показаха, че въпреки трудностите колективът им е много сплотен и се събраха пред скромната трапеза в дома на 26-годишният нападател. Нощните заведения бяха оставени за след дербито с "Ботев" в неделя.

Сватбата свири в Пловдив

дербито между "Локо" и "Ботев". Помощници на Ивайло Стоянов ще са Крум Стоилов и Николай Марков. Мачът е в неделя от 13,30 ч.

Ето и останалите назначения: "Хасково" - "Славия" (Георги Димитров), ЦСКА - "Берое" (Таско Тасков), "Лудогорец" - "Левски" (Николай Йорданов), "Марек" - "Литекс" (Стефан Павлов), "Локо" (Сф) - "Черно море" (Георги Йорданов). 

"Смърфовете" пробват французин

който започна тренировки с тима в четвъртък. Французинът Бадис Лебихи е централен защитник и за последно е играл в унгарския "Капошвар". Той е свободен агент и ако бъде одобрен, ще може веднага да подпише договор с "Локо" (Пд). Лебихи има двубои за националния отбор на Франция до 17 и до 19 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай