Спас Генов с нов съперник

Спас Генов с нов съперник | StandartNews.com

Европейският вицешампион по бокс от Пловдив 2006 Спас Генов научи едва днес съперника си за втората гала вечер на профибокса от сериите на APB.

Събитието е утре от 19,00 ч. в столичната зала "Христо Ботев". Спас трябваше да боксира в категория до 81 кг срещу представител на Казахстан, който обаче получил контузия и бе сменен от Серж Мишел (Гер). Рекордьорът на формата WSB обаче също получил травма и в последния момент бе заменен от Джамел Босбяк от Босна и Херцеговина. "Моята цел е да се представя добре в мача. Смятам, че мога да победя всеки един от тази категория", заяви националът ни.

Спас, който живее и тренира в Дюселдорф (Гер), пропусна първата гала вечер през октомври заради травма. "По време на спаринг на Белмекен при удар получих дискова херния на 5 и 6 прешлен на гръбначния стълб. Лекувах се в Германия, поставиха ми 2 инжекции в гръбнака", разказа още Генов.

Всички двубои от днешните боеве ще бъдат излъчени по БНТ HD. Очаква се сред гостите на вечерта да бъде и спортният министър Красен Кралев, под чийто патронаж ще се проведе и събитието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай