Словенец лази по нервите на ЦСКА

Словенец лази по нервите на ЦСКА | StandartNews.com

Вдигане на цената или отказ? В ЦСКА се чудеха как да тълкуват думите на считания за сигурен треньор на "червените" Дарки Миланич. Словенецът остава в "Марибор", обяви самият той на пресконференцията след триумфа за купата на страната снощи. "Марибор" направи дубъл в Словения след успех 1:0 над "Целие".

"ЦСКА София? Засега мога да кажа, че оставам в Марибор", лаконичен бе Миланич. От ЦСКА обаче смятат, че спецът няма да се изметне от предварителната договорка. Той трябва да пристигне в София късно снощи и да подпише договор най-късно до четвъртък.

Завръщане на "Армията" пък може да направи бразилецът Маркиньос. Пред Sportline.bg халфът призна, че е говорил с хора от ръководството на ЦСКА за тази възможност. "Да, видяхме се, преди да си тръгна за Бразилия. Имам договор с "Локо", но няма да ми правят спънки, ако се разбера с "червените", сподели Маркиньос, "Радостен съм, че успяхме да спасим "Локомотив" от изпадане. Такъв клуб не може да е в "Б" група".
Марки искаше да се върне в ЦСКА още през зимата, но беше отрязан заради привличането на Ивайло Чочев. В най-важните мачове обаче се видя крещящата нужда от играч като бразилеца. В крайна сметка Маркиньос подписа с "Локо", за да бъде пред погледа на националния селекционер Любо Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай