Славия завърши 0:0 във втората си контрола

В Алания всичко е прекрасно, радва се Венци Стефанов

Славия завърши 0:0 във втората си контрола | StandartNews.com

Отборите на Славия и Арка (Гдиня) завършиха при резултат 0:0 в контролна среща, която се проведе в Алания. Футболистите на Златомир Загорчич изиграха втората си проверка на турска земя. В първия сблъсък "белите" загубиха с 1:2 от Миедж Легница. 
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори за подготовката на тима. Ето какво каза:
“Днес играха два състава, предимно млади. Даде се шанс на всички да се обиграват - без Дарко и Ради, които са в начален етап на подготовка. Виждате прекрасни терени, всичко е прекрасно. Ако е така до края на подготовката, ще имаме шанс да се подготвим добре.
Вероятно няма да има нови, но по принцип селекцията е отворен процес. Има толкова много футболисти, които са свободни. Испанецът според мен е добър футболист, но не знам какво е решил Загорчич. Ако има друг такъв футболист като него, можем да го привлечем.
За Андреа Христов се бяхме разбрали още миналата година. Нормално е двама братя близнаци да са заедно. Смятам, че така ще разкрият напълно своите възможности. Все пак Италия е водеща сила, играят големи футболисти, след като и Роналдо е там - какво да говорим”, каза Стефанов относно входящите и изходящи трансфери на Славия. “Надявам се да имаме сили да се преборим за шестицата. Ако не, поне седми, за да имаме шанс да играем с четвъртия”, обяви целите на тима белият бос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай