Скочиха на Конте заради ренде

Скочиха на Конте заради ренде | StandartNews.com

Нямаме победа в София, алармираха медиите

Ново цунами от критики удари Антонио Конте преди битката с България на "Васил Левски" в събота. Медиите на Апенините скочиха на селекционера за избора, който се очаква да направи за титулярен нападател. Той ще заложи на Симоне Дзадза за партньор на Чило Иммобиле"."Как може Конте да залага на нападател, който има повече жълти картони, отколкото голове от началото на сезона", негодува "Гадзето дело спорт". Таранът на "Сасуоло" има 8 попадения и 10 жълти картона в 22 мача от лятото досега.

След днешната тренировка стана ясно, че българските нападатели ще имат тежка задача в събота. Конте се разкри със стартовия състав. Оказва се, че той ще излезе само с трима защитници, но какви... става въпрос за бранителите на "Ювентус" Джорджо Киелини, Андреа Бардзали и Леонардо Бонучи. По крилата ще действат Дармиан и Паскуал. Халфове ще са Кандрева, Маркизио и Верати.

Медиите в Италия пък припомниха полуфинала между двата отбора на световното първенство в САЩ през 1994 г. "Това бе най-важният мач в съперническото на двата отбора. Страхотен Роберто Баджо надви България. Сега ще може ли някой да покори негостоприемната София", пита "Гадзета дело спорт".

"Адзурите" пристигат в София в петък 19,00 часа в София. Те веднага ще се отправят за тренировка на ст. "Васил Левски". В 20,30 ч пък ще е брифингът на Антонио Конте.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай