Скандал! Как Гриша Ганчев отмъсти на Сираков и Илияна

От кой момент пламва раздорът между тях

Скандал! Как Гриша Ганчев отмъсти на Сираков и Илияна | StandartNews.com

Разкрива се за голям скандал между Гриша Ганчев, Наско Сираков и Илияна Раева.

Един от най-старите спонсори на нашия художествен гимнастически ансамбъл, "Петрол" АД, се оттегли след скандала между председателката на федерацията Илиана Раева и бизнесмена Гриша Ганчев, пише Флагман.

Раздялата между Наско Сираков и шефът на ЦСКА настъпи преди около месец, непосредствено след съмнителната загуба на "Лудогорец" с резултат 2:3 в предпоследния кръг на Първа лига.

Няколко дни по-късно "Лудогорец" спечели 12-тата си поредна титла, финиширайки само с една точка пред втория ЦСКА. Гриша Ганчев изрази своя гняв след загубата на "Левски" в Разград и се обади на Илиана Раева в същата вечер. Той неуспешно се опита да се свърже с президента на "Левски" Наско Сираков и след това продължи с дълга тирада от обвинения, гарнирани с нецензурни изрази, отправени към Раева в късните часове на нощта.

Последствията от нощния телефонен скандал между Гриша Ганчев и Илиана Раева дошли няколко дни по-късно, когато изпълнителният директор на контролираната от Ганчев компания Петрол АД - Георги Татарски, информирал Федерацията по художествена гимнастика, че най-големият дистрибутор на горива в България прекратява спонсорския си договор с ансамбъла.

Хора от обкръжението на Гриша Ганчев потвърдиха, че босът е дал разпореждане „Петрол“ да се оттегли като спонсор на федерацията по художествена гимнастика. Твърди се, че босът на „Литекс комерс“ бил бесен на Наско Сираков и Илиана Раева, тъй като и двамата му гарантирали по-рано, че „Левски“ ще играе феърплей във футболното първенство и няма да приеме пари, за да загуби мача си с „Лудогорец“ в Разград.

Представители на сдружението „Левски на левскарите“ открито обвиняват Сираков, че умишлено е предизвикал напускането на треньора Станимир Стоилов тази пролет, за да го замени с удобния му Елин Топузаков.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай