"Сините" се скриха зад Топузаков

"Сините" се скриха зад Топузаков | StandartNews.com

София. Емил Топузаков го отнесе вместо играчите на "Левски" за шестата поредна загуба от ЦСКА в първенството - 0:3 в събота. Помощникът прие върху себе си гнева на феновете. Петима души се изсипаха в неделя сутринта на "Герена", за да търсят сметка на играчите за издънката срещу "армейците".

"Кажи, ще бием ли някога ЦСКА?", "Докога ще ни мъчите", нареждаха запалянковците, а Топузаков се чудеше как да ги успокои. Като цяло на "Герена" минаха тънко, след като предварително очакваха доста по-бурна сутрин. Особено след като част от агитката пробва да нахлуе в последните минути на терена в края на дербито. След това пък "сините" бяха целени със снежни топки от запалянковците, докато се прибираха в съблекалнята с наведени глави.

Играчите успяха да избегнат обясненията с феновете, но не и гнева на Георги Иванов. Той кастри футболистите в продължение на 15 минути. Заради конското заниманието закъсня с половин час. Гонзо обърна гръб на грешниците след речта си и остана в съблекалнята. Така тренировката бе водена от Елин Топузаков.

Днес пък стана ясно, че "Левски" ще трябва да търси друг съперник за 15 ноември. "Цървена звезда" отряза предложението за мач на "Герена" и предпочете да рита с "Удинезе" в Белград.

Младок засенчи батковците

във вечното дерби. Божидар Краев се появи на терена само за 26 минути, но те могат да се окажат решаващи за бъдещето му. Талантът успя да привлече върху себе си вниманието на повечето представители на чужди клубове, които бяха на трибуните. Най-сериозно бе присъствието на емисари от италиански клубове.

"За трансфери е рано да се говори, но хората имат сериозен интерес към някои играчи, които бяха на терена. Естествено, Краев привлича с годините си, а и с доброто си включване. Хората бяха доволни, че въпреки тежките условия стана добър мач и се игра хубав футбол", коментира роден агент, който бе в компанията на чужденците.

Томов: Не говорим за титла и пари

От известно време съм забранил да се говори за пари, а също така и за титла, отсече главният акционер в ЦСКА Александър Томов. Той обяви, че ще гледа дербито в сектор "Г", но не бе забелязан там. Томов разкри пред "Канал 3", че е бил болен и си е останал у дома. "Прекрасен мач за ЦСКА. Какво по-хубаво от това да спечелиш дербито шест пъти поред в рамките на една година. Очевидно сме по-силни от "Левски". Има интерес към наши играчи, но няма да продаваме на всяка цена. Футболистите ще бъдат доволни от победата. Всичко ще им бъде изплатено, защото сме коректни", каза още Томов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай