Синът на Спас Генов празнува една годинка край ринга

Синът на Спас Генов празнува една годинка край ринга | StandartNews.com

Спас Генов иска да посвети победа в третата Нощ на професионалния бокс в София на своя син. Той ще се качи на ринга срещу узбека Ойбек Мамазулунов в кат. до 81 кг на 12 декември в зала "Универсиада", когато Спас-младши ще навърши една годинка. Малкият пристига с майка си Вили в четвъртък и ще присъства на мача на своя баща. Именно жената на Генов го връща към бокса. Запознава се с нея в Германия, когато вече бил 95 кг.

"Караше ме с колата до различни зали, за да тренирам. Разговаряше и с мениджърите, защото аз не знаех немски", откровен е българинът.

"За рождения ден на сина съм купил торта под формата на ринг с боксови ръкавици", разкри Генов. Той все още не е напълно възстановен от контузията, заради която пропусна първия кръг на APB сериите. Във вторник и петък миналата седмица в Германия са му поставили нови инжекции в гръбначния стълб. Препоръчана му е и операция, която засега се надява да избегне.

"Искам да участвам на Олимпиадата в Рио. Не съм първа младост и това е големият ми шанс. Тези професионални серии на АИБА отварят врата към Игрите. Печелят се и добри пари. В годините, в които не играех мачове, помагах на жена ми в бизнеса. Викали са ме на спаринги, тренирал съм в различни зали. В Германия си живея много добре, спокоен съм", сподели още Спас Генов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай