Шустер кани Бербо в "Малага", Михайлов избра "Фиорентина"

Шустер кани Бербо в "Малага", Михайлов избра "Фиорентина"  | StandartNews.com

Бернд Шустер кани Димитър Бербатов в "Малага", пише сайтът nuevofutbol.com. Новият треньор "андалусииците" търси спешно нападател, тъй като звездата Иско напусна клуба.

"Българинът е един от лидерите на "Фулъм" и идеален вариант за "Малага". Друга цел на клуба е нападателят Мохамед Ибрахим от египетския "Замалек", уточнява изданието.

"Да привлечем "деветка" е наш приоритет. По-добре е да вложим парите си за селекция в нападател, който си струва", обяви пък Шустер. Един от проблемите, който може да спре евентуалния трансфер на аса на "Фулъм", е забраната на "Малага" да играе в Европа.

В същото време стана ясно, че Николай Михайлов е много близо до трансфер в италианския "Фиорентина". Това твърди журналистът от "De Telegraaf" Жероен Каптейнис в "Туитър". Според него, българският национал не тренира с "Твенте", за да отиде във Флоренция и да преговаря с "виолетовите". "Мениджърът ми влезе в конкретни преговори с два отбора, но все още няма да ги разкриваме", каза Ники преди няколко дни. Другият отбор с голям интерес към Михайлов вероятно е "Евертън".

Ако Ники отиде във "Фиорентина", той със сигурност ще бъде съотборник на Марио Гомес. В понеделник, "виолетовите" потвърдиха официално трансфера на нападателя на "Байерн". "Билд" информира, че италианците са платити 16 млн евро на баварците и ще преведат още 4 до края на годината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай