Събота,

Шоу!Ицо Стоичков облича екипа на "Марица"

От: Владислав КОЛЕВ -
437
Шоу!Ицо Стоичков облича екипа на "Марица"
A
A
A

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков отново ще облече жълто-синия екип на родния си "Марица".

Това ще стане на празника по случай 100-годишния юбилей на клуба от Кършияка. На стадиона под комина на Захарната стягат грандиозно шоу в неделя, а най-титулуваният български футболист е потвърдил участието си в мача между ветераните на тима и сборен отбор на Пловдив, съобщава местният сайт Марица.

Камата ще изведе с лентата тим, в който ще бъдат още героят от САЩ 94 Георги Георгиев (Гецата), футболист №1 на България за 1999 г. Сашо Александров (Кривия), Костадин Видолов, Запрян Раков, шампионът с Локомотив Пловдив и Левски Красимир Димитров, игралият в Серия А бивш национал Красимир Чомаков, Васил Кръстев, Румен Христов (Ромарио) и още много пелета от Кършияка. Треньори на отбора ще бъдат Владимир Фатов и Стефан Тахчиев (Бума).

Срещу тях ще се изправи звездна селекция с треньори Христо Бонев и Петър Зехтински. Участието си са потвърдили Георги Иванов (Гонзо), Александър Тунчев, Марин Бакалов, Лилчо Арсов, Георги Илиев и много други.

Празненствата ще започнат с мач между деца от школата на Марица в 10 часа, а 60 минути по-късно ще бъде и двубоят между звездите

 

 

 


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com