Шок на корта! Детронираха Ноле

Яник Синер му отне короната

Шок на корта! Детронираха Ноле | StandartNews.com

Шок на корта! Световният №1 Новак Джокович отпадна след загуба от италианеца Яник Синер на полуфиналите на Откритото първенство на Австралия с 1:6, 2:6, 7:6(6),

Така Ноле, който е рекорден десеткратен шампион в Мелбърн, е аут от играта.  Джокович е №1 и по спечелени титли от турнирите в Големия шлем – 24.

22-годишният Синер вече има три поредни победи срещу Ноле и изостава само с 3:4 успеха в общия баланс на мачовете помежду им.

Италианецът беше пълен властелин на корта в първите два сета, предаде БЛИЦ. Джокович нижеше грешка след грешка. Прословутите му форхенди от дъното на корта не вървяха - или се отбиваха в мрежата, или излизаха в аут. Куцаше и друго основно оръжие на Ноле - сервисът.

В същото време Синер беше като робот. Играеше хем брилянтно, хем и мощно от дъното от задна линия.

Третият сет вече беше оспорван.  Яник имаше първи мачбол при 6:5 точки в тайбрека при подаване на Джокович, но го пропиля.  Ноле успя да се измъкне и да спечели сета, уж връщайки интригата.

В четвъртия сет италианецът проби за 3:1 и после не допусна изненада. Всъщност, Синер не само не беше пробит от Джокович през целия мач, но и не му позволи да има шансове. Нещо, което не сме виждали в най-силните години на Джокович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Знаете ли, че за да сте здрави и да не боледувате, трябва да имате силна имунна система, за да я повишите са необходими много време, усилия и средства, но има и друг вариант - уникално лекарство, което бързо ще повиши вашите имунитет и ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, а също така ще се почувствате по-млади и здрави. разбрах за това тук---- https://use.my/zf32

Откажи