Шок! Какво става с балдъзата на Роналдо, докато той тъне в лукс

Двете с Джорджина не си говорят от години

Шок! Какво става с балдъзата на Роналдо, докато той тъне в лукс | StandartNews.com

Сестрата на половинката на най-добре платеният футболист в света Кристиано Роналдо - Патрисия Родригес взриви феновете на португалската звезда с разказ за семейството си.

Пред телевизионното предаване Espejo Público тя обяви, че живее при мизерни условия с трите си деца и помоли зрителите за помощ.

Двете с Джорджина не си говорят от години, а половинката на Роналдо рядко говори за семейството си и споменaва с добро единствено майка си.

"Болна съм и не искам децата ми да гладуват. Боря се, но ми е трудно да живея като нормален човек. Нямам дори чинии, които да измия. Живеем в една стая. Сама съм, без чужда помощ. Мъката ми е огромна. Трябва да се моля да не вали дъжд, защото покривът ми тече и водата пада върху мен. Останах без майка на 11 години. Преди баща ми издържаше цялото ни семейство, но той вече не е сред нас. Беше в затвора за разпространение на наркотици. Много ме боли, че не означавам нищо се сестра ми.Нямам дори телефон, за да й се обадя. Когато се разбра, че е във връзка с Роналдо другата ми сестра Ивана просто ме помоли да стоя настрана", разказа Патрисия, цитирана от "Блиц Спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай