Шок! Арести в Реал Мадрид, смайваща причина

Най-малко трима юноши са били задържани

Шок! Арести в Реал Мадрид, смайваща причина | StandartNews.com

Най-малко трима юноши на "Реал" (Мадрид) са арестувани за предполагаемо разпространение на видео на сексуална тематика с непълнолетно лице, заяви говорител на испанската полиция, цитиран от световните агенции и БТА.

Арестите идват в изключително деликатен за испанския футбол момент след обвиненията в сексуално посегателство срещу подалия оставка бивш шеф на футболната федерация на страната Луис Рубиалес. Той целуна Джени Ермосо по време на награждаването след Световното за жени.

Вестник "Ел Конфиденсиал" съобщи по-рано, позовавайки се на свои източници, че са арестувани трима футболисти от академията, като те се подвизават в резервния отбор и третия състав на "белите". Случаят започва от подадена жалба в полицията на 6 септември на Канарските острови от майката на непълнолетната жертва.

"Реал" (Мадрид) коментира случая:

"Реал Мадрид обявява, че е научил, че играч от академията (Реал Мадрид Кастиля) и трима играчи на Реал Мадрид C са дали изявление пред Гражданската гвардия във връзка с жалба за предполагаемо разпространение на лично видео в социалната мрежа WhatsApp. Когато клубът се запознае подробно с фактите, той ще предприеме съответните мерки“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай