Шишове спасяват битката за Пловдив

Шишове спасяват битката за Пловдив | StandartNews.com

"Бултрасите" се отказаха от ново шествие до "Лаута"

Дербито между "Локо" и "Ботев" във вторник от 17.30 часа ще се състои благодарение на нестандартни методи. На "Лаута" прибегнаха до тях, защото имаше реална опасност битката за Пловдив пак да бъде отложена заради ужасното състояние на терена.

Във вторник сутринта на стадиона бяха вкарани булдозер и помпи. Тази техника обаче не свърши работа. Наложи се спешно да бъдат закупени шишове и огромни дунапрени. Теренът бе надупчен на местата, където се бяха събрали тонове вода, за да изтече към почвата. Гъбите пък събираха останалата в локвите течност и после бяха изстисквани на пистата.

Всичко това обаче до късно вечерта не гарантираше на 100 процента, че мач ще има. Затова на официалната страница на "Локомотив" във фейсбук отново призоваха феновете за помощ.

Шефовете на "смърфовете" не забравиха да проверят дали няма някакъв дефект след обилните валежи през последните дни и с осветлението. Оказа се, че лампите са единственото нещо, което е напълно готово за двубоя "Локо" - "Ботев".

В лагера на "канарчетата" пък не вярват, че домакините правят всичко възможно, за да да е в добро състояние теренът. Затова техни представители инспектираха "Лаута" на няколко пъти. В същото време се разбра, че "бултрасите" са се отказали от организирано шествие за мача. Причината е, че голяма част от 1500 души в гостуващата агитка ще се изсипят в клетката директно от работните си места.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай