Шеф на ЦСКА: Ще спазарим купата с "Литекс"

Шеф на ЦСКА: Ще спазарим купата с "Литекс" | StandartNews.com

Дилема за втория лагер на "Българска армия"

Кой на кого ще даде? Има време, ще се разберем, обяви изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков на въпрос какво ще стане, ако "армейците" се паднат с "Литекс" за купата. Както е известно и в двата тима коли и беси Гриша Ганчев, въпреки че на книга уж не е никакъв в "Борисовата градина", а в Ловеч бил само почетен президент. Жребият за 1/2 финалите ще бъде теглен на 16 февруари.

"Нали в България стават бързо тези неща - кой на кой да пусне", допълни Марков. "Няма как в момента да вземем играчи на "Литекс", защото сме аматьори. Те трябва да разтрогнат договорите си като професионалист, за да дойдат при нас", уточни бившият национален селекционер.

"Жалко е, че ги извадиха от "А" група, тя ще бъде ощетена без тях. С девет отбора не виждам бъдеще на футбола. Понеже много пъти съм изтъквал пред вас позицията си за ръководството на футболния съюз, оказва се, че тя не е била грешна и българският футбол върви в посоката, за която стана дума. Клубовете ще трябва да решат дали ще има конгрес. Трябват много гласове, а не само един", каза още Марков. Той не пропусна и темата "Супер лига": -Има нещо подхвърлено в пространството, за което аз допускам, че има и други цели. По каква нормативна уредба това нещо ще се случи? По кой правилник? За да стане такова нещо факт, може би е необходим конгрес.

На "Армията" са в сериозна дилема и как ще продължат подготовката си. "Червените" избират дали да останат у нас, да се върнат в Турция или да отпрашат към Гърция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай