Ще има трети мач Фюри - Уайлдър

Това помага на Кобрата за двубой с Джошуа

Ще има трети мач Фюри - Уайлдър | StandartNews.com

Дионтей Уайлдър ще активира клаузата в договора с Тайсън Фюри за трети мач помежду им. Това разкри самият американец пред The Athletic. Бившият шампион на Световния боксов съвет иска мачът да се състои през лятото. 
"Със сигурност ще има още един мач. Ще го направим", заяви Уайлдър, който в неделя загуби от Циганския крал с технически нокаут. Двубоят в Лас Вегас премина при тотално надмощие на Фюри, а главният рефер го прекрати в седмия рунд, след като от ъгъла на Уайлдър хвърлиха бялата кърпа.Бронзовия бомбардировач се ядоса на помощник треньора си Марк Бреланд и изтъкна, че не е искал да се предава. Уаайлдър призна, че е имал проблеми с крака, но не търси оправдание и поздрави Фюри за победата. 
В интервюто за The Athletic посочи, че 20-килограмовият черен костюм, с който излезе на ринга в чест на месеца на цветнокожите, е отслабил краката му и това също е повлияло на представянето му в мача.
Ако се стигне до трети мач Фюри - Уайлдър това ще означава, че Кубрат Пулев и Антъни Джошуа все пак ще се бият през юни. Вчера имаше шанс за мач Джошуа - Фюри, но след решението на Уайълдър за реванш нещата коренно се променят и то в полза на българския профи боксьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай