Шампионската лига се завръща по MAX Sport в петък вечер

Мачовете са Манчестър Сити – Реал Мадрид и Ювентус - Лион

Шампионската лига се завръща по MAX Sport в петък вечер | StandartNews.com
  • Мачовете са Манчестър Сити – Реал Мадрид и Ювентус - Лион

След края на различните национални шампионати в Европа за футболните феновете остана само един въпрос – кой отбор ще спечели трофея в Шампионската лига. Част от въпросителните ще паднат още в петък вечер, когато ще се изиграят два от най-очакваните мачове-реванши от 1/8-финалната фаза на турнира.

От 22:00 часа по MAX Sport 3 започва вторият епизод на мегасблъсъка Манчестър Сити – Реал Мадрид. В края на месец февруари англичаните направиха знаменит обрат на „Сантяго Бернабеу“ и си осигуриха изненадваща преднина от 2:1. Повече от пет месеца по-късно и пред празните трибуни на „Етихад“ момчетата на Пеп Гуардиола ще се опитат да отстранят колоса от Мадрид, който е в приповдигнато настроение след като взе титлата в Испания след гонитба до края с Барселона. Големият проблем пред Кралския клуб е наказанието на техния капитан и лидер Серхио Рамос, който получи червен картон в първия двубой.

По същото време – в петък от 22:00 часа, MAX Sport 2 ще излъчи пряко мача от Торино между Ювентус и Лион. Въпреки че след жребия италианците бяха сочени като абсолютни фаворити, те загубиха с 0:1 първия мач във Франция и задачата им няма да е никак лесна. След рестартирането на Калчото Кристиано Роналдо и съотборниците му показаха сериозно непостоянство и големи проблеми в защита. Интересният въпрос обаче е в какво състояние се намира тимът на Лион, тъй като на възпитаниците на Руди Гарсия им липсва игрова практика. „Хлапетата“ нямат официален мач от месец март, тъй като френската футболна федерация взе решението сезонът в Лига 1 да не се доиграва.

Каквото и да се случи в първите мачове от Шампионската лига след подобна сериозна пауза, едно е сигурно – емоциите и качественият футбол по спортните канали MAX Sport са гарантирани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай