Betindex.net Прогноза: Галатасарай - Пари Сен Жермен

Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица.

Betindex.net Прогноза: Галатасарай - Пари Сен Жермен | StandartNews.com

Надпреварата в групите на Шампионската лига се завръща тази седмица. За феновете на футбола това означава много качествени мачове с участието на европейските грандове, както и възможности за печалби с Bet Index net футболни прогнози.

В мач от група А на турнира повече от 50 000 фанатизирани фенове на „Тюрк Телеком Арена“ ще очакват добро представяне от Галатасарай. Турският гранд ще има нелека задача да измъкне нещо от мача срещу френския шампион Пари Сен Жермен.

Домакините от Галатасарай започнаха защитата на титлата си в турската Суперлига леко колебливо. След 6 изиграни мача истанбулския отбор има актив от едва 9 точки, събрани от 2 победи, 3 равенства и 1 загуба. Изоставането от изненадващия лидер Аланияспор е 5 точки. Основният съперник Фенербахче обаче също не е особено убедителен и има само 2 точки повече от Галатасарай. В събота вечер се изигра първия мач между двата отбора. Той завърши без победител и без отбелязан гол на „Тюрк Телеком Арена“. Това беше трето поредно реми за домакините от Галатасарай след 1-1 в гостуването на Малатияспор и отново нулево равенство в откриващата вечер на Шампионската лига срещу Брюж в Белгия. На този етап от сезона основният проблем на Галатасарай се очертава ниската резултатност на нападението. Головата разлика на отбора в турското първенство е 6-6 за 6 мача. Защитата е доста стабилна, но тя ще бъде подложена на сериозно изпитание срещу атомното нападение на французите в лицето на Мбапе, Неймар и Ди Мария.

Френският шампион също игра късно вечерта в събота. ПСЖ се наложи трудно над Бордо като гост, а единственото попадение отбеляза Неймар в средата на второто полувреме. След 8 изиграни мача шампионите са на обичайната си позиция начело на таблицата във Франция с 18 точки от 6 победи и 2 загуби. Головата разлика на отбора е 13-4. Защитата е много стабилна, а нападението е на път да намери позагубената си форма след сагата около положението на недоволния бразилец Неймар през лятото. Шампионската лига е основен приоритет пред отбора за пореден сезон. Немският специалист Томас Тухел показа, че няма никакво намерение да подценява Галатасарай. Той беше оставил Мбапе на пейката срещу Бордо. Бързоногата звезда обаче все пак трябваше да влезе и да помага на съотборниците, и той наистина го направи. Скоро след влизането си на терена, Мбапе асистира на Неймар за ценния победен гол срещу домакините от Бордо.

Парижани започнаха кампанията в групите на Шампионската лига по най-добрия възможен начин тази година. В първия си мач те се наложиха категорично над испанския гранд Реал Мадрид с 3-0 на своя стадион, а с 2 попадения се отличи аржентинецът Анхел Ди Мария. Тухел се надява нападателното му трио да бъде също толкова ефективно и в негостоприемната обстановка на „Тюрк Телеком Арена“ във вторник. Началният час на мача е 22.00 българско време.

Прогноза: Френският тим логично е фаворит на букмейкърите, но коефициентите за тяхна победа са ниски, около 1.30. Над 2.5 гола в мача също се котира н ниски ставки, около 1.60. Това е доста рискована опция, като вземем предвид стабилната защита на турския тим и вероятното предпазливо начало на срещата и от двата отбора. Галатасарай надали ще успее да удържи за цял мач нападателите на ПСЖ, но още по-трудно ще успее да вкара гол. „Двата отбора да отбележат – НЕ“ на коефициенти около 1.90 – 1.95 изглежда най-добрата опция на пазарите преди началото на мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай