Шампион от „Лидерите" пада сензационно в София

Шампион от „Лидерите" пада сензационно в София | StandartNews.com

София. Сензационна загуба, и то още на старта на петия турнир на сингъл от календара на КАИ Националната тенис лига, на кортовете на ТК „Левски-София" записа Слави Такев (на снимката), победител в турнира „Лидерите" на „Стандарт" за 2011-а г.

Въпреки, че бе поставен под №2 в основната схема, той загуби на старта от Андрей Коцев. Участие в турнира, който за втора поредна година е за наградите на AT engeneering, взеха 116 тенисисти от цялата страна. Всички имаха възможност да тестват новия спортен RCZ, предоставен от парнтьора на лигата София Франс Ауто.

На финала в групата 18-35 г Даниел Шопов срази Иван Дечовски с 9:4. При 35+ Стоян Иванчев победи Кирил Стоянов с 9:1. В групата 45+ Пейчо Пейчев спечели срещу Иво Върбанов с 9:5. Легендарният Иван Запрянов, който също е традиционен участник, и в турнира „Лидерите" победи на финала Христо Ангелов с 9:6.

При дамите в групата 18-35 Свилена Божикова поведе със 7:5 срещу Веселина Клисурова, но се отказа поради контузия. При 35+ Радостина Стефанова победи Елвира Вергиева с 6:2 и отказ. Призьорите бяха наградени лично от Илиян Терзиев, собственик на АТ Engineering. Той поздрави организатори и тенисисти за чудесния турнир и обеща, че и през 2014 г. AT tennis adventures ще остане част от календара на КАИ НТЛ.

Следващият турнир от календара на КАИ Национална тенис лига е на 27-28 юли в Хасково, трети във формат двойки за тази година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай