Сгащиха Рибери с марихуана

Сгащиха Рибери с марихуана | StandartNews.com

Почваме нова ера, перчи се Франция

Докато французите се потят на световното, Франк Рибери пафка трева. Немският в. "Билд" разпространи фотографии на халфа на "Байерн" с негови приятели. На тях се вижда, че Франк може би употребява наркотици. Според изданието компанията пуши цигара, която много подозрително наподобява на марихуана. Рибери не е на световното заради болки в гърба. 31-годишният играч използва момента да отдъхне на плажа в Ибиса.

Това не е първата скандална ситуация, в която попада французинът. През 2012 г. той и Карим Бензема влязоха в съда заради секс с малолетна. Впоследствие съдът сне обвиненията с обяснението, че националите не са знаели възрастта на проститутката. Самата тя призна, че ги е излъгала.

Отборът ни е нов, започваме нова ера, обяви нападателят на Франция Карим Бензема преди мача с Швейцария. "Тимът ни е пълен с таланти, които са способни да направят нещо изключително на това световно първенство", каза още футболистът на "Реал" М. Той вкара два гола за 3:0 срещу Хондурас в първия мач на Франция на Мондиала и вече има осем в последните седем мача за националния отбор. "Чувствам се уверен в себе си, но има още какво да подобрявам", каза още 26-годишният Бензема.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай