Сензация - канят Цветомир Найденов при Ганчев

Искат той да се срлещне с Гриша Ганчев

Сензация - канят Цветомир Найденов при Ганчев | StandartNews.com

Фенове на ЦСКА снощи са имали среща със спонсора на ЦСКА 1948 и собственик на Ефбет Цветомир Найденов.

Те са били водени лично от Иван Велчев - Кюстендилеца, един от тарторите на червената агитка и много близък човек на Гриша Ганчев. 

На срещата е бил и друг знаков фен на червените -, Росен Петров-Животното, както и  Коце Петков, Сергей Славчев и представители на всички сектори на "Българска армия".

На срещата му е било обяснено, че няма как да стане обединение при поведението на отговорните хора в клуба му през последните месеци.

Единствено може да му бъде простено, ако реши да се включи в издръжката на "червените".

Преди време Найденов обеща 8 милиона лева на Левски, ако бъде махнат Васил Божков. Найденов обещал да си помисли над думите на феновете. Срещата е била записана изцяло, за да няма волни интерпретации,

Тарторите на червената агитка са предложили на Найденов да се срещне с Гриша Ганчев и да се обсъди дали може да стане от основните акционери в клуба.

Братът на Цветомир - Боян, също е бил там.

"Значи, ние няма как да приемем 1948 на "Армията". Може да те приемем теб - като спонсор, като акционер. Говорил съм с Ганчев по този въпрос. Заповядай! Като ще правим силен ЦСКА, дай да е един и да се борим за титлата. Това са ни идеалите.

Ние сме създадени винаги да сме първи. Седнете с Ганчев, разберете се кой какъв ще е и да видим какво правим. Доставя ли ти удоволствие да си даваш парите за отбор без фенове? Имаме договор за стадиона. Емблемата е при нас. 90% от червената общност е зад нас. Знаеш го много добре", е коментарът на Кюстендилеца, цитиран от Топспорт.

"Би ли оставил този отбор и има ли шанс да дойдеш на "Армията"? Знаеш го какъв човек е Гриша Ганчев, но ние имаме лостовете - не да го принудим, но да го убедим, че ще си полезен", са отправили призив към Цветомир найденов и други фенове. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай