Сензационен обрат? Какво става с Михайлов /ОБНОВЕНА/

На днешното заседание на Изпълкома на БФС

Сензационен обрат? Какво става с Михайлов /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Както е напълно възможно, може да настъпи сериозен обрат с оставката на шефа на БФС Борислав Михайлов.

В 13 ч. в базата на Българския футболен съюз започна заседанието на Изпълкома

От мястото в ефира на БТВ се включи репортерът Димитър Тасев.

"Тук обстановката с една дума е полицейска. На радиус от 500-600 метра гъмжи от полиция. Преброих повече от 20 полицейски буса, десетки полицаи, две водни оръдия. Много полиция има тук. Честно казано не завиждам и на полицаите, тъй като времето изобщо не е приятно. Охранителните мерки правят впечатление. Много, много полиция.

Не се очакват протести, няма фенове или някакви хора, които да поискат оставката на Борислав Михайлов, така че полицията се е застраховала според мен прекалено много", каза той.

Не е ясно дали ще има оставка. Това, че ще има заседание, нищо не означава. Toва заяви пред БНР журналистът " Владислав Стоянов. 

"При всички случаи законният състав - този, който е оповестен в Търговския регистър, не е поканен. Моята вътрешна информация е, че той не желае да се вижда с Петър Величков, който е от екипа на Димитър Бербатов. От друга страна в закона има една опция - че ако всички членове на Изпълкома се подпишат под протокол от заседанието, то е легитимно. Така че допускам, че е възможно те да вземат в по-ограничен състав това решение и след това неприсъствалите биха могли да подпишат този протокол. Нямаме мандатност в устава в момента", добави още адв. Георги Градев. 

По думите му ще има опит да се наложи някой, който Михайлов си е харесал:

"Аз лично предполагам, че това е лицето Красен Кралев. Твърдя, че в правораздавателните органи има достатъчно документи както за финансови злоупотреби, така и за черно тото. Крайно време е държавният апарат да си свърши работата", уточни Градев. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Стефан
преди 5 месеца

ДС фамилия, като кмета

Откажи
Пънчо
преди 5 месеца

Голяма промяна ще е. Все едно да си преместиш кура от левия в десния крачол. Резултатът е един същ, мокрото петънце си остава. Автомат си трябва в таз държава, автомаааат.

Откажи
Петко
преди 5 месеца

Боби да ходи при Путин

Откажи