Сектор "Б": Да бием държавното отборче

Пращат беглец от "Лаута" в "Левски", той отрича

Сектор "Б": Да бием държавното отборче | StandartNews.com

София. За здрав бой на "Берое" се настройва агитката на "Левски". Мачът е от 20,00 ч в неделя на "Герена". Националният клуб на привържениците атакува съперника заради собственика на тима - държавната компания "Марица-изток". "Посрещаме отбора, който всички ние издържаме с нашите данъци", пише в писмото. "В неделя е празник. "Левски" играе. А щом "Левски" стъпи здраво на терена...", гласи друга част от текста на декларацията.

Междувременно Мартин Кавдански напусна "Локо" (Пд) за неизплатени заплати и веднага бранителят бе свързан с "Левски". "Не, няма такова нещо, поне засега. С никого не съм говорил. Иска ми се обаче нещата бърза да се уредят, защото сезонът тъкмо започна", добави Кавдански пред "Стандарт". Друг слух пък го праща обратно в "Славия", където рита между 2007 и 2010 г. "Не съм си тръгнал със скандал. В случая всеки е прав за себе си.Шефовете ми казват да си искам парите от Марешки, но аз все пак имам договор с "Локомотив". Не виня никого. Мое си е решението да напусна. Има още 7-8 футболисти, които са в моята ситуация", добави още защитникът.

Обратно на "Герена" Наско Сираков потвърди, че в "Левски" ще има нови, но засега още се преговаря, коментира специално за "Стандарт" спортният директор. "За момента още няма нищо. Когато започнем преговори и сключим поне предварителен договор, ще го обявим", добави Сираков.

Според Наско вариант двамата бивши играчи на "Тотнъм" Дейвид Бентли и Кристиян Себайос да дойдат на "Герена" не е съществувал. Бившият голмайстор на "сините" говори и по темата "Мюлдер": "Той е наш играч и се готви с отбора, ако покаже, че заслужава, ще играе". Източник на "Стандарт" обаче разкри, че холандецът е обявен за ненужен от новия треньор Славиша Йоканович. Към него засега обаче липсва интерес. Не е пропаднала и възможността човекът на сърбина Марко Путинчанин да подпише с "Левски", разкри още източникът ни. Защитникът изкара проби при "сините" по настояване на треньора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай