Секси допинг за "лъвовете"

Националите берат голям страх над Копенхаген заради турбуленция

Секси допинг за "лъвовете" | StandartNews.com

 

Копенхаген. Хубавици по къси полички дадоха страхотен стимул на националите преди днешната битка с Дания! Момчетата на Любо Пенев излизат в Копенхаген от 21,15 ч. в квалификация за Мондиал 2014. Точка ни прави фаворит за второто място, а три съвсем ще откажат преследвачите!

Мис национален отбор Тереза Райкова доведе на летището в София своя приятелка, за да изпратят "лъвовете". Късите им полички, откриващи гледка към страхотните бедра, впечатлиха не само футболистите, но и останалите пасажери. Китка здравец от хубавиците с пожелание за успех получиха всички национали.

Време за момичета нямаше Любо Пенев, който даде обширно изявление пред медиите. "Вече е история мачът с Малта. Няма нещо, което да ме притеснява. Отиваме за много сериозна битка, подготвени са, така че съм абсолютно спокоен. Сигурен съм, че отборът ще даде най-доброто от себе си в пореден мач", заяви селекционерът, "Отборът на Дания е много силен, това го споменахме още след жребия.

Винаги съм казвал, че ми харесват как играят. Опитват се да държат топката, да я владеят, не бързат да вкарват голове. Ние отиваме за победа. Да, и хиксът ще бъде удовлетворителен. Ние говорихме, че от тези два мача, за да останем в играта и да се надяваме на бараж, трябва да спечелим поне четири точки, засега имаме три, а аз съм максималист.

Така че отборът е способен да спечели този двубой. Ако пък не стане - продължаваме с високо вдигната глава", каза още Любослав Пенев. На въпрос дали е наясно с титулярите, бившият нападател на ЦСКА отговори: Наясно съм с титулярния състав. Благодаря". И продължи към самолета.

Според наша информация обаче треньорът обмисля да пусне като титуляр палача на Малта - Сашко Тонев, въпреки че Станислав Манолев се завръща от контузия. Авторът на хеттрик срещу "рицарите" вероятно ще играе като нападател вместо Гъргоров. Сашко ще сменя позициите си с Ивелин Попов, който напада предимно отляво. Илия Миланов пък ще покрива десния бек вместо наказания Минев. В средата на терена се завръща Съни Дяков, така че Георги Илиев ще трябва да седне отново на скамейката.

Други проблеми обаче разтресоха Любо Пенев, играчи и шефове точно над Копенхаген. Малко преди кацането самолетът с нашите беше разтърсен от силна турбуленция. Студ посрещна националите в датската столица. И тази вечер по време на срещата се очаква температурата са е под нулата.

Националите се настаниха бързо в хотел "Мариот". Петзвездното бижу се намира на брега на канала Нюхаун, на метри от крайбрежната улица - любимо място художници, фотографи и туристи. Любо Пенев обаче не даде индикации, че ще има време за разходки и снимки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай