Голям бой в София! Какво става

Спречкването е станало на бул. „Цариградско шосе”

Голям бой в София! Какво става | StandartNews.com

Напрежение преди двубоя между „Ботев” (Пловдив) и АПОЕЛ - Никозия. Около 16 часа на бул. „Цариградско шосе” в София възниква напрежение между лагерите на двата футболни фен клубая съобщава Нова телевизия. .

Членове на двете агитки тръгнали едни към други директно по булеварда, но са били спрени от полицията и жандармерията. По информация от СДВР има един пострадал полицай при сблъсъка на „Орлов мост”. Той е приет в Клиника по неврохирургия във ВМА.

24-годишен мъж е с охлузване на гръден кош. Друг 21-годишен футболен фен е с контузия на лицето. И двамата са отказали хоспитализация. Сигнал за спречкването е получен от спешна помощ в 16.17 часа. На място пристигат 2 линейки за 10 мин.

Екипът ни видя трима задържани на "Орлов мост". Всички те бяха привърженици на АПОЕЛ. Около 12 техни поддръжници са проверявани на място, а още 20 са задържани в района от агитката на „Ботев” (Пловдив), съобщиха за NOVA от МВР. След приключването на проверките стана ясно, че общо 26 души са били задържани. По информация на източници на NOVA у един от задържаните са открити наркотици.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай