Съотборник призова Бербатов: Не си тръгвай

Съотборник призова Бербатов: Не си тръгвай  | StandartNews.com

Лондон. Иранският футболист на Фулъм Ашкан Дежага призова Димитър Бербатов да не си тръгва от клуба. Полузащитникът заяви, че е бил шокиран от думите на Агента на Бербатов Емил Данчев, който наскоро заяви, че българинът не е щастлив и иска да напусне "Крейвин Котидж".

В последния мач на Фулъм срещу Тотнъм Дежага вкара единствения гол за "котиджърс", след чудесна асистенция именно на Бербатов.

Българинът често е критикуван, че не се влага достатъчно в мачовете и не се бори за топките, но Дежага защити своя съотборник.

"Срещу Тотнъм Бербатов се бореше здраво. Мисля, че спечели всяко едно единоборство във въздуха. Направи страхотна асистенция за гола ми", заяви иранецът, цитиран от Daily Star.

"Той е футболист с голям талант, а на нас такива ни трябват. Не искаме да си тръгва, защото имаме нужда от него. Той е много важен за нас. Миналата година вкара много голове за нас, а тази кампания е тежка за всички ни", добави Дежага.

"Неговият агент каза, че Бербатов иска да си тръгне през трансферния прозорец. Но аз не съм убеден в това. Ние знаем, че Бербатов е щастлив тук", завърши полузащитникът на Фулъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай