Съдебно дело извади БГ вариант на драмата в "Челси"

Адвокат Величков: Пифа кръшка с жената на колега

Съдебно дело извади БГ вариант на драмата в "Челси" | StandartNews.com

В изневяра с жената на колега беше обвинен бившият вратар на ЦСКА Иво Петров-Пифа. От години той живее с Ива - дъщерята на Емил Данчев. Скандалът излезе след дело, спечелено от Пифа срещу адвокат Петър Величков. "Ивайло Петров е уникален измамник, който изневерява на жена си със съпругата на друг футболист", каза Величков пред Livesport.bg. Така извади история, подобна на скандалите в "Челси" преди години. Тогава се оказа, че Джони Тери е минал през леглото на съпругата на Уейн Бридж.

Иначе Петър Величков е осъден за присвояване на 23 436 лева от Ивайло Петров. Поради тази причина Висшият дисциплинарен съд го лишава от право да упражнява адвокатска професия за срок от десет месеца". "Да, вярно е, но това е въз основа на документ с невярно съдържание, който според мен е съставен от Ивайло Петров. Това не мога да докажа в съда. Затова тече прокурорска проверка в III РПУ", заяви Петър Величков, "Ще ви кажа само, че съм спечелил всички дела на Ивайло Петров, които са на стойност 200 хиляди лева."

Пифа отговори: "Не му прави чест! Величков се защитава по мръсен начин. Изневерявал съм на жена ми. Преди малко тя ми звънна по телефона и се смееше", каза зетят на Емил Данчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай