Руска легенда сравни "Лудогорец" с "Шахтьор"

Руска легенда сравни "Лудогорец" с "Шахтьор" | StandartNews.com

Треньорът на "Динамо" М Станислав Черчесов засипа с похвали шампионите от "Лудогорец". Двата тима направиха 1:1 в контрола.

"Българите оказаха сериозна съпротива, както и очаквах. Това е отбор, който се представи достойно в Шампионската лига. Предпочитат бързия и комбинативен футбол. Бих ги сравнил с "Шахтьор", обяви един от най-големите руски вратари. "Отчитайки факта, че започнахме едва преди пет дни, съм доволен от видяното. Играчите се отнесоха сериозно и се получи интересен мач", добави Черчесов.

ВЕСТИ

Дяков ще пита шефа за мача с Румъния

в Анталия. Както е известно, капитанът на "Лудогорец" е сред повиканите от Ивайло Петев, но шампионите не са съгласни 6 техни футболисти да пътуват до Турция, тъй като по това време ще са в Испания. "Имам си работодатели и те ще имат последната дума. Датата не е официална. Разбира се, че с най-голямо удоволствие бих отишъл да играя за националния отбор, но още нямам никаква яснота по този въпрос. Аз съм един работник и каквото ми кажат, това ще направя", каза още той.

"Ботев" изрита нападател

който не успя да впечатли новия треньор на тима Адалберт Зафиров. Новината обяви изп. директор Цецко Стефанов. Владимир Иванов беше доведен във врачанския клуб от бившия треньор Бойко Величков. Юношата на ЦСКА обаче не впечатли и при третия си опит да заиграе под Околчица.

"Миньор" чака бивш левскар

да подсили тима от Югозападната "В" група. Става въпрос за Тодор Христов. "Всичко зависи от него. Имаме уговорка, ще видим какво ще се случи", сподели треньорът Христо Янев в интервю за "Канал 3".

Макриев се мести в Унгария

където ще мине медицински тестове в местния "Печ". Треньор на тима е бившият хърватски национал Роберт Ярни. 31-годишният Димитър Макриев е свободен агент, след като не поднови договора си с хонконгския "Саут Чайна".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай