Роналдо пропя след резила от "Атлетико" (ВИДЕО)

Роналдо пропя след резила от "Атлетико" (ВИДЕО) | StandartNews.com

Португалецът се заяде с журналист на "Висенте Калдерон"

Свиреп скандал заформи Кристиано Роналдо само часове след резила 0:4 в мадридското дерби срещу "Атлетико". Португалецът, който в събота стана на 30 години вдигна шумен купон в ресторант "Ин Салакайн" вечерта след двубоя. На партито бяха поканени над 150 души. В основната част на тържеството звучеше музиката на колумбийския певец Кевин Ролдан, който пя на живо. В един момент Роналдо също се качи на сцената и пробва певческите си умения. Сред най-активните на дансинга бяха съотборниците му Марсело, Пепе, Фабио Коентрао и Лука Модрич. Макар и посърнали купонът уважиха още Хамес Родригес, Сами Кедира и Кейлор Навас. Останалите от тима обаче са му сериозно обидени. Според тях не е нормално след подобна загуба в "Реал" да празнуват все едно са спечелили Шампионската лига за 12-и път. Треньорът Карло Анчелоти също заяви, че това не е правилно.
Самият Роналдо обяви след поражението, че този мач трябва да се забрави възможно най-бързо. "Ние не сме клуб, който да пада с такъв резултат. Това не е истина", каза Роналдо.

---

Роналдо скочи и на каталунски журналист, който го върна на мача с "Кордоба", когато Кристиано бе изгонен заради прийоми от кеча. "Какво искаше да кажеш с изчистването на емблемата при червения ти картон срещу "Кордоба"?", попита представителят на медията. "Искаш да говорим за днес или за "Кордоба", което беше преди три месеца (б.р. 24 януари)?", попита Роналдо. "Бих искал да знам какво искаше да кажеш?", настоя журналистът. "Искаш да ти отговоря. Ако беше интелигентен журналист, щеше да ме питаш нещо за днес, нещо за слабия ни мач", каза португалецът. "Значи не си интелигентен, прощавай", добави звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай