Роналдо не е номер 1, но любимата го утеши. Ето как

Ето какъв е подаръкът на красиваат Джорджина

Роналдо не е номер 1, но любимата го утеши. Ето как | StandartNews.com

Кристиано Роналдо не стана номер 1 на Световното в Катар, но любимата му го утеши. 

Той получи специален подарък за Коледа от своята Джорджина. След кошмарния Мондиал в Катар, красавицата до него му подари автомобил Ролс Ройс Фантом на стойност над 250 хиляди паунда.

Финансите за семейството никога не са били проблем и изглежда, че няма да бъдат в бъдеще, тъй като Роналдо е пред подписване на договор в саудитския Ал Насър след освобождаването му от Манчестър Юнайтед.

Очаква се Роналдо да печели по 200 милиона евро на година, което е рекорден договор в историята на футбола.

Последните месеци за португалеца във футбола бяха трудни, тъй като той си навлече гнева на мениджъра на Юнайтед Ерик Тен Хаг с интервюто, което даде пред Пиърс Морган. Там Роналдо разкри проблемите на клуба и причините той да е толкова неубедителен след оттеглянето на Сър Алекс Фъргюсън през 2013-а.

Под натиска на ръководството Тен Хаг се принуди да накара Роналдо да се съгласи на разтрогване на договора по взаимно съгласие.

След това ядовете продължиха и на световното първенство, където Кристиано унизително загуби титулярното си място след груповата фаза, а тимът на Португалия отпадна на четвъртфинал срещу аутсайдера Мароко, пише "Марица".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай