Ромарио залюби 19-годишна

Ромарио залюби 19-годишна | StandartNews.com

Легендата заведе Дикси и децата на почивка в Аруба

Бразилската футболна легенда Ромарио, който е сред най-добрите приятели на Христо Стоичков, излиза официално с нова приятелка. 49-годишният бивш футболист и настоящ сенатор в Рио де Жанейро завъртя главата на 19-годишната американска певица Дикси Прат. Русата девойка добре се разбира с шестте деца на Ромарио, тъй като са горе долу на една възраст. Великият голаджия заведе Дикси и децата на почивка до остров Аруба. Преди това двамата посрещнаха заедно Нова година. Дикси живее и работи в Рио де Жанейро. И има съвсем различни футболни пристрастия. Тя има снимка с фланелка на "Фламенго", докато Ромарио е кадър на "Васко да Гама".

Дикси е първата официална приятелка на футболната легенда след развода му през 2012 г. с Изабела. Ромарио имаше кратки афери с участничката в конкурса Мис Дупе Сибеле Рибейро, както и с трансексуалната Талита Зампироли, но всичко между тях свърши бързо.

Джей Зи гушка Риана на бокс

Известният рапър и още по-успешен процудент Джей Зи направи дебют в боксовия бизнес. Той организира в "Медисън Скуеър Гардън" първата си галавечер като промоутър. Освен известни боксьори на ринга не липсваха и звезди около него. Джей Зи се гушна с поп звездата Риана. На шоуто не пристигна годеницата му Бионсе. Плътно до организатора на боксовата вечер беше и популярния актьор Джейк Джилънхоул. Както си му е редът, между мачовете забиха някои от популярните клиенти на Джей Зи в рапа.

Футболист падна на риболов, оцеля по чудо

Спортът помага и в най-трудните ситуации. Доказа го бившият състезател по американски футбол Робърт Конрад от "Маями Долфинс". 38-годишният здравеняк си ловял риба на около 15 километра от брега на Флорида. Той оставил лодката на автопилот и хвърлил въдицата. Робърт обаче паднал във водата, а моторницата отпрашила. Наложило се футболистът да плува до брега, тъй като наоколо нямало никого. На Конрад му трябвали 10-12 часа, за да достигне земя. Веднага бил приет в болница с хипотермия, но вече е изписан. Властите пък открили лодката му чак на Бахамите. "Тъкмо закачих риба и тя ме повлече", разказа по-късно щастливецът.

Крадец лиши от сън Манкузо

Една от най-чаровните алпийки Джулия Макузо стана жертва на нагли апаши в Бад Клайнкирхенхайм, Австрия. Американката остана без лаптопа си преди старта от Супер Г, който пък беше отменен заради лошото време. "Аз съм наранена и тъжна. Не боли толкова за компютъра, не знам защо хората причиняват такива неща на други. Не мога да спя. Чувствам се и омърсена заради калната стъпка, която е оставена на екипа ми за йога", обяви Джулия. Олимпийската шампиона призова за помощ. "Преди година откраднаха телефона ми. Малко след това той се появи на търг в "ИБей", затова хората да гледат внимателно какво купуват оттам", каза още Манкузо.

"Биковете" хванаха пушки

Футболният "Ред Бул Залцбург" продължава нестандартната си подготовка в курорта Обервизентал. "Биковете" са затънали до уши в сняг, но това не им пречи да трупат мускули. Първо тимът си устрои състезание по спускане с шейни. След това дойде ред и на пушките. Треньорът Александер Зорнигер строи футболистите за надпревара по биатлон. "Беше много забавно! Не съм стоял толкова време на ски от училище", обяви новото попълнение на тима Емил Форсбург. За шведа това бе първи допир със снега в Германия. Той обаче не бе сред отличниците с пушката.

"Ман Юнайтед" даде звяр на Виктор Валдес

С последния "Шевролет Корвет", модел 2015 година, се уреди новото попълнение на "Манчестър Юнайтед" - Виктор Валдес. Ключовете от спортния звяр му бяха връчени на клубната база. "Шевролет" е генерален спонсор на английския гранд и всички футболисти са длъжни да карат служебните автомобили на тренировки и официални мероприятия.
Иначе Валдес отпразнува скромно договора, като обядва в прочутия италиански ресторант "Сан Карло" в центъра на Манчестър. Испанецът не отказа автограф на персонала и посетители.

Любопитното е, че първото си хапване през лятото там направиха и другите попълнения на "Червените дяволи" - Анхел ди Мария и Маркос Рохо. Валдес подписа за 18 месеца с "Юнайтед" като свободен агент, а преди това не се разбра с "Челси" и с "Ливърпул".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай