Робърта: "Левски" е фаворит за Купата

Срещу Локо (Пд) се играе трудно, категорич е нападателят

Робърта: "Левски" е фаворит за Купата | StandartNews.com

Нападателят на "Левски" Найджъл Робърта вярва, че тимът му е големият фаворит за спечелването на Купата на България. „Сините” излизат срещу Локомотив Пловдив в първи полуфинал от турнира, а срещата може да наблюдавате във вторник от 20,30 часа в пряко предаване по DIEMA SPORT.

В двата шампионатни мача между Локомотив Пд и Левски падна само един гол, който бе дело именно на голмайстора на „сините” Найджъл Робърта.

„Срещу Локомотив се играе трудно. Те действат много дефанзивно, играят с трима централни защитници. Не е лесно за противниковите състезатели, но вече показахме, че можем да ги победим”, коментира Робърта пред NOVA.

„Левски е с най-големи шансове за спечелването на трофея. Казвам това, не само защото съм част от този отбор, но и защото в мачовете срещу останалите претенденти играхме по-добре от тях. Това обаче трябва да го покажем и на терена”, допълни нидерландецът.

Робърта коментира и кризата в клуба от „Герена”.

„В началото беше странно. В съблекалнята не обсъждаме финансовите проблеми. Говорих с треньора, с директорите и те ме увериха, че всичко ще се оправи. Имаме нов президент. Аз лично не искам да сменям отборите всяка година. Голямата ми цел е да вдигна Купата с Левски”, сподели още той

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай