"Риека" се запъна за Венци Христов

"Риека" се запъна за Венци Христов | StandartNews.com

Крило напира да се върне отново в "Левски"

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов видя доста зор с бившия си тим "Риека". Хърватите се запънаха и не искат да пуснат Венци Христов на "Герена". Нападателят е смятан за твърда резерва на "Кантрид" и не е очарован от този факт. Хърватите обаче са получили оферта за наем и от още един тим - "Шкендербей". Те предпочитали да пратят Венци в Албания. "Водят се преговори. Надявам се, че ситуацията ще се изясни в близките дни. Желанието на Христов е да играе в "Левски". Все пак трябва да се съобразят и с него", обяви агентът на юношата на "Локо" (Сф) Милен Георгиев.
Явно по подобен начин стоят нещата и с Бара Бебето. Сенегалецът трябваше да се появи в София в сряда вечерта, но така и не пристигна. Явно нападателят води преговори и с други отбори освен с "Левски".
В същото време "Гонг" обяви, че "сините" са близо да си върнат Либан Абди. Сомалиецът с норвежки паспорт искал да рита отново на "Герена". Той дойде през зимата под наем от "Ризе", но след края на първенството си тръгна. Сега явно от "Левски" са разбрали, че могат да го вземат за постоянно при доста изгодни условия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай