Решено. Ето го новият треньор на ЦСКА

Въпрос на дни е да заеме поста

Решено. Ето го новият треньор на ЦСКА | StandartNews.com

ЦСКА ще уволни треньора си Нестор ел Маестро още тази седмица, твърди в. "Тема спорт".

Изданието публикува информация, че след загубата от Черно море във Варна в събота с 0:1, постът на наставника е сериозно разклатен.

"В Борисовата градина вече обсъждат поста на сърбина и в момента текат решителни часове за неговото бъдеще. Не е изключено още за двубоя с Арда за Купата на България в сряда "червените" да имат нов треньор.

При такъв развой почти сигурно за трети път на горещия стол ще седне Стамен Белчев, който в момента води дублиращия състав на армейците.

Възможно е и сърбинът с британски паспорт да получи последен шанс да се докаже срещу кърджалийци. Отпадане в сряда обаче ще означава, че още с последния съдийски сигнал специалистът няма повече да бъде наставник на 31-кратните шампиони.

Напрежението около него се повиши още по време на зимната подготовка, когато ЦСКА загуби първите си две контроли в Турция и не показа почти никаква игра", пише в информацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
rjesous
преди 2 месеца

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи