Рекордна заплата в "Левски". Луда завист тресе футболистите

Фабио Лима прикова погледите

Рекордна заплата в "Левски". Луда завист тресе футболистите | StandartNews.com

Източник: sportal

Луда завист тресе футболистите не само на „Левски”, след като се разбра рекордната заплата на новото острие на „сините”. Фабио Лима е с космическа заплата на "Герена". БЛИЦ разбра от сигурни източници, че той ще прибира по 17 000 евро на месец, което е доста солидна сума на фона на финансовата криза в клуба.

Именно Лима е най-скъпоплатеният играч в настоящия състав. Сънародникът му Уелтън се разписва на по-малка сума. Заплатата на аса на Левски е 9000 евро.

27-годишният нападател Фабио Лима беше привлечен за заместник на Роналдо, който беше продаден на руския Ростов.

Новото попълнение на Левски пристигна като свободен агент, след като контрактът му с АБЦ изтече на 1 януари.

Фабио Де Лима е роден на 22 декември 1996 година в Санта Рита (Бразилия). През лятото на 2020 г. подписва договор с местния Перилима. Година по-късно преминава под наем в друг клуб от родината си - Кампинезе, записвайки 23 мача и 6 гола. В началото на 2022 година облича екипа на ABC Futebol Clube, с чийто екип изиграва 87 мача и вкарва 11 гола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Знаете ли, че за да сте здрави и да не боледувате, трябва да имате силна имунна система, за да я повишите са необходими много време, усилия и средства, но има и друг вариант - уникално лекарство, което бързо ще повиши вашите имунитет и ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, а също така ще се почувствате по-млади и здрави. разбрах за това тук---- https://use.my/zf32

Откажи