Реки от пари в Левски? Отговорът на Сираков

Предстоят още разговори и със Станимир Стоилов

Реки от пари в Левски? Отговорът на Сираков | StandartNews.com

Собственикът на Левски Наско Сираков присъства на представянето на новия спонсорски договор с Palms Bet. Ръководителят обяви, че това ще даде финансова стабилност на клуба, но поясни, че на "Герена" няма да потече "златен дъжд"

"Благодарен съм за разширяването на партньорството ни с Палмс бет. Не трябва да се мисли, че с него, на "Герена" ще потече златен дъжд и реки от пари.

 Знаете, че проведох разговор със Станимир Стоилов, на този етап той е единственият избор и алтернатива.

В сряда ще имаме финален разговор със Стоилов, да седнем тримата да решим как ще се случват нещата. Да го запознаем с всичко как ще се развива клуба в бъдеще. Аз съм убеден, че неговото желание е да се завърне в Левски и ще започне една нова синя приказка.

. Не е ставало дума за пари. Не са водени такива разговори. Клубът ще се надигне от дъното, където е сега. Бяхме се разбрали да мине Общото събрание и пак да говорим. Не вярвам да откаже.

Доволен съм от г-н Баждеков, но той се нуждае от почивка. Трябва ни отдаден човек от сутрин до вечер. Ако Станимир Стоилов поеме отбора, той ще бъде и спортен директор. Няма да стане за месец, два, три всичко. За мен последните месеци бяха кошмарни.

При всички положения, още три-четири месеца ще боксуваме. Аз вярвам, че от всичките разговори наистина може по-спокойно да гледа в бъдещето, да не е само днес", заяви Наско Сираков. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай