Реал Мадрид взе Ел Класико

Шампионите удариха Барса на "Камп Ноу" с 3-1

Реал Мадрид взе Ел Класико | StandartNews.com

Реал Мадрид победи Барселона като гост с 3-1 в първото Ел Класико на Ла Лига. Точни за шампионите бяха Валверде (5),  Серхио Рамос (63 дузпа) и Лука Мадри (89). За домакините почетното попадение вкара Фати (9). Меси се отличи с няколко пропуска,  а накрая на мача получи и жълт картон. Двубоят се игра без публика заради пандемията. Успехът бе важен за треньора на Реал Мадрид- Зинедин Зидан. При загуба можеше и да го уволнят.

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос заяви, че е доволен от представянето на своя тим в сблъсъка срещу Барселона, който мадридчани спечелиха с 3:1. Според него отборът наистина се е нуждаел от тази победа след няколкото „трудни седмици“.

"Беше седмица, в която трябваше да се реваншираме на феновете си за последните няколко резултата и класикото е уникалната възможност за това. Това е най-големият мач в света. Влязохме в срещата с голям ентусиазъм. Щастливи сме от трите точки, които ще ни помогнат емоционално в следващите няколко срещи.“

„Имаме голямо уважение (между двата отбора). Те страдаха без топката. През второто полувреме бяхме по-добри в сравнение с първата част. Като цяло беше добър мач“, заяви Рамос.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай