Разкриха кое побърква играчите на Ливърпул

Те не могат без великата си публика

Разкриха кое побърква играчите на Ливърпул | StandartNews.com

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер изрази възхищението си от феновете на английския шампион.

Бразилецът призна, че отборът усеща липсата на привърженици на „Анфийлд” и каза, че именно феновете са оказали решаващо значение при обрата в полуфинала в Шампионската лига срещу Барселона през сезон 2019/20 – 4:0.

Сезонът е изключително странен, осолбено много за Ливърпул, който допусна немислимите 6 поредни загуби на "Анфийлд". Вече се появиха много коментари, че липсата на публика се отразява по-зле на играчите на ливърпул, отколкото на много други клубове.

„Толкова се радвам да бъда уважаван от тях. Феновете на Ливърпул винаги са се отнасяли страхотно към мен с тяхната доброта. Това рефлектира на моето поведение на терена, давайки на доброто от себе си. Те обичат Ливърпул и искат да виждат, че на техните играчи им пука за историята на клуба и техните чувства”, каза Алисон пред FourFourTwo.

„Можеш да направиш грешки – това е нормално във футбола, но не може да бъдеш непрофесионален. За футболистите в Ливърпул феновете са с основно значение.

Невероятно е каква атмосфера правят на „Анфийлд”. Изиграха огромен фактор при обрата срещу Барселона, например. Изключително странно е да играем пред празни трибуни и ни липсват страшно много”, призна бразилският вратар на актуалния английски шампион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай