Радуканов: Сметки не съм правил, ЦСКА се бори за титлата

Радуканов: Сметки не съм правил, ЦСКА се бори за титлата | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "ЦСКА" Милен Радуканов заяви на брифинга си преди дербито с "Лудогорец" в четвъртък, че трябва играчите да оставят сърцето си на терена. Той добави, че не е правил сметки и че "червените" винаги се борят за титлата. 

"Ключово ще бъде играчите да излязат и да оставят сърцето си на терена, всичко е в техните крака", обяви наставникът.

"Червените" посрещат от 19:00 часа на "Българска армия" лидерите в класирането в двубой, който може да се окаже с ключово значение в борбата за титлата.

"Имахме четири дни от последния мач в събота. До вторник всички бяха добре, в сряда тренираме само с групата, всички 19 в нея са на линия. Ще видим кой ще замени Платини, във футбола няма незаменими. Коце Стоянов е с температура и по всяка вероятност няма да попадне в групата. Венци Василев също беше болен, но е по-добре, вчера тренира", коментира Радуканов, цитиран от БГНЕС

"Не съм правил сметки, знаете, че в "ЦСКА" се играе винаги за титла. Надявам се, че с победи ще заемем това място, което ни се полага", допълни старши треньорът на "червените".

Междувременно стана ясна и групата на "ЦСКА" за дербито с разградчани. Тя бе публикувана на сайта на "армейците": 

12. Томас Черни, 85. Божидар Стойчев, 4. Михаил Венков, 6. Пламен Крачунов, 7. Спас Делев, 8. Лукас Саша, 9. Марсиньо, 10. Сержиньо, 11. Иван Бандаловски, 14. Серж Нюаджи, 17. Анисе, 18. Ивайло Чочев, 19. Апостол Попов, 20. Богомил Христов, 21. Венцислав Василев, 22. Мартин Камбуров, 25. Ангел Грънчов, 70. Игнасио Лорес, 99. Нджонго Присо

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай