Пускат Стенли до България

"Астън Вила" награди Сашо Тонев с Бон Джоуви

Пускат Стенли до България | StandartNews.com

Съвсем скоро Стилиян Петров ще може да се качва в самолет и да се прибере в България. Лекарите му са намерили начин да потиснат евентуалните рискове за здравето, докато е във въздуха. Заради проблема той не успя да присъства на мача в негова чест, който се състоя на 26 май. В него бивши и настоящи родни звезди се изправиха срещу ветераните на "Астън Вила". Докато процедурите вървят Стилиян продължава с работата си по фондацията за набиране на средства за провеждане на изследвания и подпомагане на болните от левкемия.

Английското издание "Дейли Стар" пък разкри заплатата на Сашо Тонев. Националът ще прибира по 25 000 паунда седмично на "Вила парк", което е с 5000 повече от звездата на тима Кристиян Бентеке. Голаджията най-вероятно ще напусне "Вила". На Острова тръбят, че той преговаря с "Арсенал" и "Тотнъм".

Трансферът на Тонев във "Вила" ще стане официален с гръм и трясък. Снощи известната група "Бон Джоуви" заби на стадиона на бирмингамци - "Вила Парк", а се очаква днес Сашо да бъде на стадиона, за да подпише официално. Вчера сутринта пък от клуба разкриха, че феновете на отбора, притежаващи сезонни карти, ще могат да наблюдават концерта на групата на живо от местата си в ложите.
Страницата подготви Димитър Пенев

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай