Петък,

Pulse Gym Shop лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в БГ

От: Стандарт -
311
Pulse Gym Shop лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в БГ
A
A
A
  • За успеха на Pulse Gym Shop, който се превърна в лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в България, разказва Марин Димитров, Търговски директор на най-големия вносител на спортно оборудване.
  • "В нашия бизнес пандемията предизвика сериозен ръст най-вече в сегмента на крайните потребители", казва Димитров

 

- Наскоро Pulse Gym Shop навърши пет години. За това време успяхте да се превърнете в лидери в търговията с фитнес оборудване. От къде дойде идеята да се стартира този проект и как започна всичко?

Pulse Gym Shop стартира дейност през 2010 г., като опитът през годините ни показа, че моделът, по който е конструиран един спортен клуб или зона, начинът, по който са разположени уредите, техният подбор, аксесоарите, подходяща настилка към тях и адекватното им комбиниране, са от огромно значение за провеждането на правилна и качествена тренировка. Идеята тръгна от желанието ни да подобрим условията за оборудване и поддръжка на фитнес уредите в обектите на лайфстайл веригата Pulse Fitness&Spa.

- Трудно ли е утвърждаването на пазара и как се преборвате с останалите конкуренти?

- Да, процесът е дълъг и в никакъв случай лесен. Нашата цел е да предлагаме качествени продукти на много добри цени, което ни отличава от конкуренцията и носи очакваните от нас резултати.

- Какви са услугите, които предлагате днес?

- Pulse Gym Shop е най-големият вносител на  фитнес оборудване и аксесоари в България, на най-добрите  брандове във фитнес индустрията. Ние работим директно с производители, като Life Fitness, TechnoGym и Active Gym и разбира се като разполагаме и с други марки, които можем да предложим. Складът ни  в Банско е разгърнат върху над 5 хиляди кв.м. Разполагаме също така и със собствена база за рециклиране, където извършваме сервизиране и възстановяване. Предлагаме огромна гама от фитнес уреди, с необходимите гаранционни условия - от ниско бюджетни до най-висок клас .

- Към днешна дата с какво смятате, че Pulse Gym Shop се отличава в сектора?

Нашето портфолио се състои от над 1000 продукта. Значителна част от тях са чисто нови, други са втора употреба или рециклирани, с което осигуряваме възможно най-голям избор за клиента съобразено с неговия бюджет. Ние не просто продаваме фитнес уреди, а споделяме нашето Know How - от самото проектиране, архитектура и дизайн, до вентилационни системи, разпределение, настилки, маркетингови стратегии и много други. Полагаме грижи до последния детайл съобразно изискванията на нашите клиенти - независимо дали са корпоративни или индивидуални.

- Как сте позиционирани в онлайн пространството, как ви се отрази пандемията?

По отношение на онлайн продажбите активно търгуваме през собствен уеб сайт – www.pulsegymshop.bg който привлича клиенти не само от България, но и от чужбина. В нашия бизнес пандемията предизвика сериозен ръст най-вече в сегмента на крайните потребители. Освен това клиентите все повече се стремят към по-здравословен начин на живот и по-често избират възможността да пазаруват онлайн, защото така пестят време, получават удобство и възможност да закупят определена стока на добра цена, по всяко време на денонощието.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички