Pulse Gym Shop лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в БГ

За пътя към успеха в условия на пандемия разказва Марин Димитров, Търговски директор на най-големия вносител на спортни уреди

Pulse Gym Shop лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в БГ | StandartNews.com
  • За успеха на Pulse Gym Shop, който се превърна в лидер на пазара за фитнес уреди и аксесоари в България, разказва Марин Димитров, Търговски директор на най-големия вносител на спортно оборудване.
  • "В нашия бизнес пандемията предизвика сериозен ръст най-вече в сегмента на крайните потребители", казва Димитров

 

- Наскоро Pulse Gym Shop навърши пет години. За това време успяхте да се превърнете в лидери в търговията с фитнес оборудване. От къде дойде идеята да се стартира този проект и как започна всичко?

Pulse Gym Shop стартира дейност през 2010 г., като опитът през годините ни показа, че моделът, по който е конструиран един спортен клуб или зона, начинът, по който са разположени уредите, техният подбор, аксесоарите, подходяща настилка към тях и адекватното им комбиниране, са от огромно значение за провеждането на правилна и качествена тренировка. Идеята тръгна от желанието ни да подобрим условията за оборудване и поддръжка на фитнес уредите в обектите на лайфстайл веригата Pulse Fitness&Spa.

- Трудно ли е утвърждаването на пазара и как се преборвате с останалите конкуренти?

- Да, процесът е дълъг и в никакъв случай лесен. Нашата цел е да предлагаме качествени продукти на много добри цени, което ни отличава от конкуренцията и носи очакваните от нас резултати.

- Какви са услугите, които предлагате днес?

- Pulse Gym Shop е най-големият вносител на  фитнес оборудване и аксесоари в България, на най-добрите  брандове във фитнес индустрията. Ние работим директно с производители, като Life Fitness, TechnoGym и Active Gym и разбира се като разполагаме и с други марки, които можем да предложим. Складът ни  в Банско е разгърнат върху над 5 хиляди кв.м. Разполагаме също така и със собствена база за рециклиране, където извършваме сервизиране и възстановяване. Предлагаме огромна гама от фитнес уреди, с необходимите гаранционни условия - от ниско бюджетни до най-висок клас .

- Към днешна дата с какво смятате, че Pulse Gym Shop се отличава в сектора?

Нашето портфолио се състои от над 1000 продукта. Значителна част от тях са чисто нови, други са втора употреба или рециклирани, с което осигуряваме възможно най-голям избор за клиента съобразено с неговия бюджет. Ние не просто продаваме фитнес уреди, а споделяме нашето Know How - от самото проектиране, архитектура и дизайн, до вентилационни системи, разпределение, настилки, маркетингови стратегии и много други. Полагаме грижи до последния детайл съобразно изискванията на нашите клиенти - независимо дали са корпоративни или индивидуални.

- Как сте позиционирани в онлайн пространството, как ви се отрази пандемията?

По отношение на онлайн продажбите активно търгуваме през собствен уеб сайт – www.pulsegymshop.bg който привлича клиенти не само от България, но и от чужбина. В нашия бизнес пандемията предизвика сериозен ръст най-вече в сегмента на крайните потребители. Освен това клиентите все повече се стремят към по-здравословен начин на живот и по-често избират възможността да пазаруват онлайн, защото така пестят време, получават удобство и възможност да закупят определена стока на добра цена, по всяко време на денонощието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай