Пулеви ще правят каскади с камиони

Пулеви ще правят каскади с камиони | StandartNews.com

Кубрат е боксьор с отлична техника, смени тона Кличко

Големите в бокса Кубрат и Тервел Пулеви ще покажат един от скритите си таланти - майсторско шофиране на камиони по специално трасе. Братята ще направят първи демонстрационно каране с маневри по време на специалното състезание на Volvo Trucks за шофьори на камиони в четвъртък на пистата на летище Лесново. Двамата обещават изпълнението им да бъде на границата на каскадата.

В същото време световният шампион Владимир Кличко смени тона по посока на Кобрата и прояви респект към българина. "Пулев е добър боксьор с отлична техника", заяви украинецът в интервю пред ТВ канала "Интер".

"Трудно е да се боксираш срещу противник, който има толкова много мачове като аматьор. Никога не ми е било лесно срещу подобни съперници - например Крис Бърд и Султан Ибрагимов", заяви още Железния човек. Влад явно вече ще пее друга песен, след като преди време си позволи да нападне Пулев и да каже, че "Кубрат е зелен между ушите боксьор".

Кличко също така каза, че много желае титлата на WBC като според него, ако се стигне до мач между Бърмейн Стивърн и Дионтей Уайлдър, фаворит е Уайлдър. "Познавам Уайлдър - той ми помагаше за мача с Мариуш Вах. Това е атлет със страхотни показатели. По-висок от мен. Много талантлив", описа го Влад. Шансовете за бой между Кличко и Пулев за пояса на IBF стават все по-големи и украинецът променя държанието си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай